Kledinginzameling

Noteer alvast in uw agenda:
Sam’s Kledinginzameling voor Stichting Mensen in Nood.
Deze, in het voorjaar vanwege corona uitgestelde, jaarlijkse kledinginzamelingsactie gaat alsnog in september plaatsvinden.
En wel op dinsdag 8 september a.s. van 17.00 u. tot 19.00 u. op de vertrouwde plaats bij de parochiekerk in Haelen, waar u uw goedverpakte kleding kunt aanbieden.
De dames-, heren- en kinderkleding, en de schoenen (gebonden) moeten wel in goede staat en schoon zijn, want ze moeten nog door andere mensen gedragen worden. Ook goed beddengoed, keuken- en badtextiel mag aangeboden worden, alles in goed dichtgebonden plastic zakken. Met uw tweedehandse kleding en schoeisel kunt u mensen heel concreet helpen. Mensen die slachtoffer zijn geworden van natuurrampen, kinderen die de oorlog zijn ontvlucht, gezinnen die in diepe armoede leven. Het zijn de zwaksten in onze samenleving die onze hulp het hardst nodig hebben.
U steunt hen door uw tweedehands goed te doneren aan Sam’s Kledingactie. De opbrengst van de ingezamelde kleding en schoeisel gaat naar de noodhulpprojecten van Cordaid. Gooi daarom uw goede textiel niet weg, maar steun Sam’s Kledingactie en help mensen vooruit.Bij voorbaat hartelijk dank! Voor evt. vragen:
Door Jacobs-Kouters. Contactpersoon                                     tel.0475-594225

Deel ons bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op.