Nieuwe maatregelen met betrekking tot corona, meer informatie vindt u hier

De kerk rolt de loper uit

Een rode loper rol je uit als je bijzondere gasten verwacht. Dat geldt ook voor de kerk. Wij verwachten zelfs een héél speciale gast: U. Natuurlijk bent U altijd van harte welkom in onze kerk! We zien u heel graag. We hopen dat u komt en met ons meeviert. De parochie wil gastvrij en uitnodigend zijn voor oud én jong.
Als we graag zien dat toekomstige generaties zich ook welkom weten in de kerk, dan moeten we er nú voor zorgen dat de kerk toekomst heeft, door zelf het geloof voor te leven en door te geven, maar ook door de eigen parochie financieel te ondersteunen.
Doe mee aan Actie Kerkbalans, zodat ook de toekomstige generaties zich in onze kerken welkom kunnen blijven voelen. De landelijke actie Kerkbalans gaat eind januari van start, we informeren u te zijner tijd over de actie Kerkbalans in onze parochies.
Door de maatregelen rond corona zijn mensen meer en meer op zichzelf en hun kleine kring aangewezen en dan is de parochie een plek van verbinding, al dan niet via internet. Daarom durven we u te vragen om gul te geven, zodat wij in deze vreemde tijd mensen het gevoel kunnen blijven geven dat ze erbij horen en welkom zijn.

Deel ons bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op.